eln_zzFræna

Siden Brunsvikanytt måtte rømme byen noen dager i frykt for den nå berømmelige kongekrabben, har det vært tur til Elnesvågen i Fræna i dag som er det største senteret nærmest basen vår. Der fikk vi god service.  Apropos service så er den på topp i Molde sier en mann fra Kristiansund til BN. Det var ikke måte på til bukking og skraping da ekspeditørene fikk vite at det var kristiansunder som var innom for å hente noe som kona hadde bestilt.-Det eneste som manglet var at jeg fikk bensin, mat til hjemturen  og penger til Krifast,- sier mannen til BN.  


eln_6
Elnesvågen er hovedstaden i Fræna, med en rekke forretninger og større industribedrifter.
eln_7
Hustadmarmor er hjørnestensbedriften i Fræna/ Elnesvågen. Her produseres kalkbasert tilsetningstoff til vedens papirindustri. 3 millioner tonn ble produsert i 2007. Investeringer i anleggene er på 5 milliarder kroner.Tine har også et større meierianlegg her i Elnesvågen.


eln_1
God service og blide ekspditører på forretningene synes BNs ansv.red. Wenche Horne (t.h)

eln_3b
Avslagene på butikken Rianne slår Nordmøre med 1 prosent . 31-51 og 71 % kunne denne blide damen, Karina Stavik friste oss nørdmøringer med .Mye fine dameklær uten slike kjedegreier var å finne her.
eln_3_b
Han her kom tomhendt ut fra alle utsalg. Han har brukt kvoten av en eller annen grunn sier han selv .Take a look here
eln_8
Her holder Brunsvika.net til noen dager nå. Epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. mobil/MMS 915 20 971.