noli_zzzz

Gratis opplæring i å være kurator

 Tirsdag 25. januar får Nordic Light besøk av Hanne Holm Johnsen som er kurator ved Preus fotomuseum i Horten. Hun skal fortelle om hvorledes få det beste ut av en utstilling, alt fra behandling av bildene, innramming, belysning osv. Kurset er gratis og alle som har lyst kan være med på denne kvelden.

Tid: Tirsdag 25. januar, kl 16.00 hvis du kommer rett fra jobb og har lyst på en pizzabit, ellers kl. 17.00. Møtet varer til kl. 21.00.

Sted: SpareBank 1 Nordvest sine lokaler, øverste etasje, inngang fra Langveien

 Kanskje har du også lyst til å få 200 nye venner på vårparten? Da er du mer enn hjertelig velkommen til å være med som frivillig under Nordic Light festivalen 3. – 7. mai? Vi kan love deg en utrolig lærerik periode og minner for livet.
noli_1

 Hele gjengen foran Tahiti-brygga. (Foto: Morten M. Løberg)

Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du vil være med på kurs og/eller om du vil være med som frivillig. Ved påmelding til kurs, gi beskjed om du kommer kl. 16.00 eller kl. 17.00.

 Vennlig hilsen Elisabeth B Bjerkestrand,salgs- og markedsansvarlig

 NORDIC LIGHT EVENTS AS

Fiskergate 6 / P.O.Box 78 Kongens Plass / 6501 Kristiansund N, Norway

Phone: + 47 71 48 92 38 / + 47 984 56 335

E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Web: www.nle.no