dirk_zzz


Det er et voldsomt engasjement fra kystbefolkningens side på maratonsendingen som NRK 2 leverer fra hurtigruta mellom Bergen og Kirkenes. En storslått mottagelse i Kristiansund, mens folk fra Averøya og Eide var litt skuffet da det ikke ble filmet inn mot århundrets byggverk , Atlanterhavsveien, der det var rene feststemningen. BN var med hurtigruta "Nordnorge" fra Molde til Kristiansund. Her noen inntrykk.

dirk_2
Brunsvika Net redaktør Wenche Horne var med fra Molde til hjembyen, her med en rose hun hadde fått i Molde.


dirk_1
Mange timer for fotografene som opererer med masse kamera og linseutstyr-(Foto: Wenche Horne)
dirk_3
Fra kontrollrommet til NRK 2 ombord i hurtigruta som er et imponerende skue. At sendingen har gått knirkefritt i alle kystens avkroker sammen med gamle arkivklipp fra de forskjellige kystavsnitt er et proffesjonelt stykke jobb.(Fot: Wenche Horne)
dirk_4
Her fra Atlanterhavsveien der (f.v) Hanne Mari Skarvøy, Gunnar Naas og Lillian Naastad venter på at hurtigruta skal passere.
dirk_5
Fra Myrbærholmen og seilermerket der folk hadde samlet seg med flagg og endog fløyter. Du snakker om engasjement midt på natten.
dirk_6
"Nordnorge" passerer Tromskjærene og møter "Kystbunker" fra Kristiansund på vei sørover.
dirk_7
Oppe på Storseisundbrua var det brasilianske tilstander i natt.
dirk_8
De mest ivrige hadde med seg bærbar PC for å se om det ble filmet mot Atlanterhavsveien, men var litt skuffet over at intet kom på skjermen derfra.
dirk_9
3 fra Kårvåg med Manchester United flagg. F.v Erik Kippernes, Martin Folland og Syver Flem.
dirk_11
Ved Klubba ble hurtigruta møtt av småbåtflåten.
dirk_10
Bilde av radaren ombord i "Nordnorge" som viser de mange småbåtene som var ute på sjøen i natt  utenfor Kristiansund.
dirk_12
Her fra havna og Innlandet. På Batterihammeren hadde da hurtigruta passert fyrverkerioppskyting.Ved Sørsundbrua-området kunne høres en trompet som spilte "Ut mot havet".
dirk_13
Dancing Divas hadde oppvisning på kaia i natt. Mannskapet på hurtigruta var overrasket over oppmøtet midt på natten.
dirk_14
Hege Sky Mokkelbost fra Donna Bacalao og ordfører Per Kristian Øyen stemte i sangen " For æ føle mæ i slækt me måsan" klokka 2 om natta. Det blir vel en stund til neste gang det skjer nede på hurtigrutekaia.
dirk_56_linkeng_vers