ahv_zzz_b

17 åringen Jon Are Stavås fra Åndalsnes vant Atlanterhavsløpet som ble arrangert for 23. år på rad i dag. Bra deltagelse og bra medvind fra Kårvåg til Bryn stadion. Det var både aktivklasse og trimklasse. Før var dette store årlige løpet et samarbeidsprosjekt mellom fler idrettslag, men det er nå Bryn som står alene. -Det må vi da klare-, sier Sigmund Julshamn i Bryn som er ildsjel i klubben.
ahv1_ab
Sigmund Julshamn i Bryn Idrettslag er promotor for arrangementet, og han var med og sprang i dag også slik han har gjort siden løpet startet i 1989.
ahv_1
Lille Lone var med mormor Grete Hasseløsæter i trimklassen på den 12, 5 km lange  løypa.
ahv_1_a
Fra storbrua lørdag.
ahv_1_c
Trimklassedeltagere på Hulvågbruene.
ahv_3
Ex lensmann Fridjof Fagereng er en spreking. Han deltar også i orienteringsløp. Her rundes målflagget .
ahv_4
Nekstad-søstrene fra Averøya på vannstasjonen på Vevang.
ahv_2
Bjørn Malme, 70 år fra Fræna (t.v) og Helge Råket fra Norodd klar for busstur til start på Kårvåg.
ahv_5
Starten ved bensinstasjonen på Kårvåg.
ahv_8
Feltet over første brua på Averøysiden.
ahv_6
Anders Tøsse lå som nummer 10 etter 4 km. Her på toppen av Storseisundbrua. Plassering ble rundt nr 5 i aktivklassen, men han vant med adskillig lengere løp enn dette.
ahv_9
Terje Berget fra Sveggen takker legene Farran og Lian for bra arbeid etter han knuste foten på 11 plasser på fiskebåten "Paul Senior " i 1983. Samme fot ble tatt av ved kneet , rettet opp og skrudd og limt på plass. 36 inngrep er gjort alt i alt. Her er det snakk om jernvilje.
ahv_10
Fra løpet som startet kl 14 for aktivklassen. Trimklassen startet ved 10: tiden.
ahv_7
Line G. Aarø fra Bud  sprang 12,5 kilometer med barnevogn med pjokken i ! Utrolig men sant !
ahv_end_b
Turid Malme ble nummer 2 totalt. Hun er lett og nett og har en utrolig løpsstyrke. Hun kom rett fra maratonløp i Heatrow i England til Atlanterhavsløpet. Hun er medlem i Hitra Idrettslag. Rekorden på de 12, 5 kilometrene fra Kårvåg til Bryn stadion lyder på 38 minutter og 40 sekunder og er fra 1992.  Om den ble slått i dag er tvilsomt, men sikker er vi ikke i skrivende stund.

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her