auto_zz

Vi skal ikke gå bilmagasiner i næringen, men denne vi prøvde på Auto 8-8 på Eide i dag må vi gjerne ta med. Bruktbil sådan, Daihatsu Sirion 2003 modell med imponerende utstyr innabords. Ikke minst maskina og girsystemet.
auto_1
Litt nostalgisk form hadde den. 4 dører og firehjulsdrift. Bilen er ikke noen sinke. Med 900 kg, 1300 ccm3 motor på 102 hk, kjører den vel rundt de andre i samme klasse, hvis den da har noen konkurrenter. Denne var damekjørt og hadde 91000 km på metret. Bybil: Ja, og satt som klistret på veien og oppførte seg som en større bil.
auto_1_b
Fronten ser slik ut. Litt nostalgisk, men utseendet bedrar.
auto_2
Det som var helt spesielt med denne bilen var at det var automatgir der en kunne velge å gire med knappene på rattet. Det var veldig behagelig å bruke; faktisk noe av det mest funksjonable vi har prøvd. Setene hadde lange nok sitteputer for en stor person. Motoren har registerkjede slik at man ikke trenger å tenke på registerreimskifte. Den diskré lille Sirionen var et artig og interessant bekjentskap. Det var dagens gratisreklame Terje Sildnes (he).