myf_xxStor stemning

Norge tok hjem 13 av 16 mulig gull i rulleski VM i byen. Mye folk på byen. Her noen bilder fra lørdag.
maf_2
Stor stemning i det fine været på kaia i dag.
maf_1
Idag var det bl.a. sprint over 200 meter på Vågekaia. De beste brukte rundt 18 sekunder. Folk var med og heiet fram deltagerne.
maf_3
Internasjonalt langs kaia denne fine lørdagen. Full klaff på alle måter for arrangørene.

maf_8
To representanter fra generalsponsoren Sparebank 1 Nordvest var selvsagt tilstede. F.v Erik Aasprong og Per Einar Folland.

maf_4
Noen jenter i bunad gjorde seg blandt alle deltagere fra mange land.
myf_12
Starten av finalen p¨200 meter sprint. Løperne hadde voldsom fart bortover kaia. Rundt 60-70 km/t var det mange som antydet blandt publikum.
maf_5
Noen lå her med båt. Her en ny og en fin treskute med navnet "Albertine".
maf_6
Terje Engvik og  matros-datter Kaisa kom fra Frei med skøyta "Vengsøyfjord" som han har pusset opp. Tidligere var den fiskebåt hjemmehørende i Troms.
maf_7
Etter rulleskifinalen var det barneløp bortover kaia. Fullt av barn stilte opp. En kar var svært ivrig og varmet opp foran feltet.
jonk
Politiet har hatt mye å gjøre med det trafikkale. Her kommer de i full fart for å lose en tjekkisk bil som sto fast i sperringer i Vågen i går og som måtte på hurtigruta. Det ordnet de i en fart. Bra ! (Foto:John Kuløy)
jonk_2
Frivillige har stilt opp i skarer for å få Toppidrettsuka i havn. Uten deres innsats hadde det vært umulig. Her en gjeng fotografert ved Rådhuset i dag da alt var overstått. Ingen nevnt , ingen glemt. (Foto fra John Kuløy)