kina_5_xx

Det er ikke lenger snakk om "Kjepp-Kina". Utviklingen av det enorme landet med den økonomiske vekst slår ut i at landet vil ha et ord med i laget. Flåten og flyvåpenet er under modernisering, og det er ikke snakk om småtterier. Vi fikk tilsendt noen bilder fra Kjell Dønheim som han har fått fra kontakter i fjerne Asia.
kina_1
Voldsomme hangarskip ligger på tegnebrettet. Det sies at det første kinesiske hangarskip er under konstruksjon og skal i tjeneste i 2015.
kina_2
I tillegg til nye hangarskip er Stealth-teknologi spesialfly for marinen allerede under uttesting. Det skal være høyteknologiske våpensystemer der flyene kan ta av og lande på to baner på disse skipene samtidig.
kina_3
Det er virkelig svære greier som er under planlegging. Vi hadde nesten sagt at det må være det største vi har sett hva gjelder hangarskip. Nye hypermoderne ubåter i Stealhskrog utførelse er også under bygging.
kina_4
Tegning mot begge rullebaner på det enorme dekket på disse skipene. Her er også inntegnet overvåkingsfly med luftbåren radar som vi kjenner fra vestlige våpengrener.
kina_5
Krigsutstyrets tid på plaeten er ikke over. Kina melder seg kraftig på for å verne om sitt land og interesser.