grips_z

Grip Utrorslag ønsker å få publisert i BN at hytta på Inngripan har vært utsatt for tyveri etter oppussinga. Ildsjeler har lagt ned massevis av timer for å sette hytta i stand , samt gjort innkjøp av diverse møbler etc. Fattigdommen er tydelig stor blant noen av byens borgere. 3 stk campingstoler av merket Baden har skiftet eiere. Verdien er ca.1200 kr.

Synd at småligheten er så stor blant noen. Vi prøver bare å legge forholdene til rette for de som besøker øya , slik at de kan ha et behagelig opphold i hytta. Håper noen som leser dette kan gi oss tips i saken. I mellomtiden håper jeg tyven(e) ligger godt tilbakelent i godstolene og nyter finværet med dårlig samvittighet.
grips_22
Hytta på Inngripan ble bygd rundt 1923 av Kristiansund Fiskeriforening. Denne skulle være til ly for fiskere som måtte søke nødhavn her når uværet plutselig kom på. I de senere år er  hytta pusset opp og satt skikkelig i stand av Grip Utrorslag. Nå er dennne utposten hjemsøkt av det simleste tyveri. (Foto: Terje Larsen)
grips_2
Helt utrolig at folk tar med seg saker som stoler herfra til fastlandet med båt. TIDLIGERE ARTIKKEL FRA INNGRIPAN