tato zNytt tilbud

Klinikk Luxane medisinsk og kosmetisk laser i Kr.sund.

 

Klinikk Luxane har vært etablert i bybildet i over ett år. De holder til hos SunnHelse i Badeland og har blitt en del av deres miljø. Svein Johansen som driver klinikken, har i vår pendlet til Stockholm for en utdannelse til diplomert laserterapeut, utdannelse i regi av Svenske lasermedisinske selskap. Klinikken driver Svein Johansen på sin fritid og til daglig arbeider han som Sykepleier på sykehuset.

Her behandles  arthroser og betennelser i ledd og musklatur, og det er mange førnøyde kunder som kommer hit for behandling og "lade batteriene".

Luxane har også fått godt resultat med bedring av symptomene hos MS syke, og er klar for å begynne med ME syke. På landsplan har behandling av disse gruppene vist stor bedring. Nytt er utstyr for bleking /fjerning av uønskede tatoveringer der få spor blir tilbake. Dette er et tilbud som er aktuelt da mange undersøkelser viser at 50 % angrer en tatovering,og når en ser hvor populært det er å tatovere seg for tiden, så må det være et behov.

tato 1
Svein Johansen har anskaffet utstyr for bleking og fjerning av uønskede tatoveringer.

Det tar tid å bleke ned en tatovering,opp til et år og man går til laserbehandling annenhver måned minimum 3 behandlinger alt etter farger, størrelse og plassering. Prinsippet for bleking av tatovering er at en laserståle skytes mot en fargeperlene og knuser disse i cellene som utgjør tatoveringen, når denne er knust greier kroppens eget immun forsvar å frakte fargestoffene ut av kroppen. Denne prosessen tar tid opp til et år. En behandling vil koste fra Kr.800; i tillegg vil det komme salver og bedøvelsekrem sier Svein Johansen til Brunsvika.net.