vab z

 

JCI Kristiansund lager landets beste nyhetsmagasin
Under Junior Chamber Norges nasjonalkongress i helgen ble JCI Kristiansunds nyhetsbrev Vabeinet kåret til Norges beste Junior Chamber-publikasjon 2011. Vabeinet ble produsert av lokallaget allerede i syttiårene, og tradisjonen ble tatt opp igjen denne sommeren. Etter kun tre utgaver slo Vabeinet de mer rutinerte nyhetsbrevene i landet, med sitt fargesterke, magasinlignende og utradisjonelle format. - Dette er en hyggelig utmerkelse å få, og det viser at godt og kreativt arbeid blir lagt merke til, sier lokalpresident Monica Svensson og presseansvarlig Iren Hope Rønhovde.
vab 1
F.v Monica Svensson og senatets president Kristin Wiig Sandnes

Lokalt Junior Chamber-medlem valgt inn i nasjonalt styre
Junior Chamber Internationals lokallag i Kristiansund har i 2011 vært en av landets raskest voksende. Lokalpresident Monica Svensson som har båret hovedansvaret for rekrutteringen, ble i helgen valgt inn til nasjonalt styre med tittelen EVP Vekst. Dermed skal hun arbeide for vekst i alle landets lokalforeninger i 2012. JCI driver blant annet kursing og nettverksbygging for unge ledere og gründere.
Den aller første nasjonale presidenten fra Molde,Valget falt på Torgeir Riksfjord (31) fra Kleive, som begynner i vervet i 2012.
vab 4
Torgeir Riksfjord.
Riksfjord jobber til daglig som Innkjøpsrådgiver for Møre og Romsdal fylkeskommune.  Han ble medlem i JCI Molde i 2003, og var blant annet med i det lokale styret ett år før han flyttet til Stavanger og ble medlem i JCI Sandnes i 2006. Der var han også med i lokalt styre i ett år, før han kom tilbake til Molde i 2010. I to av de siste tre åra har han vært med i nasjonalt styre i JCI Norway, et styre han nå skal lede det neste året. Der får han da bl.a. med seg Monica Svensson fra JCI Kristiansund.