braatt zzStort besøk

Denne helga har stått i Braatthallens tegn og Boligmessa der .Mange tok turen dit, og arrangørene var veldig fornøyd. Salget har gått strykende, og det var noen svært bra tilbud som lokket . Vi tok noen bilder derfra i dag også.
braatt 1
Mange skiftet hodepute til ergonomisk riktig i helga. Konrad Gjørtz i KM Trading har deltatt på alle 22 messene så langt i år, og var vel den beste og mest energiske selger i Braatthallen. Karl Idar Strand (t.h) opprinnelig fra Tors vei får høre hvorfor han burde skaffes seg en slik hodepute.
braatt 3
Teppeauksjon med håndnyttede kvalitetstepper søndag ettermiddag. Mange gjorde noen bra kjøp her.
braatt 4
Malia på Storkaia fikk pris for beste stand i løpet av utstillingsdagene.
braatt 6
Slike grillhytter gikk virkelig unna i helga. Lars Kåre Tømmervåg (t.v) har nettopp bestilt en slik for å ha på hytta av selger Gjøran Antonsen. Mulig det ble solgt neste 50 slike hytter.
braatt sjekk
Prosjektleder i Compass Fairs A/S Kjetil Jacobsen (t.v) og sinnasnekkern Otto Robsahm deler ut en sjekk til Kjell Otto Hoel etter auksjoner av ting firmaer stilte med. Pengene går til dialysemaskin til kreftavedelingen på sykehuset. Braatthallen arrangerer konsert ved juletider der inntekter skal gå til en slik maskin som koster 600.000 kroner. 400.000 er til nå kommet inn sier Kjell Otto Hoel til Brunsvikanet.
braatt 2

Denne messen her i Kristiansund overgikk alle forventninger sier prosjektleder Kjetil Jacobsen (t.v) og Svein Resell i Compass Fairs. Det er helt påfallende hvor stor forskjell det var siden sist vi var her. Nå står Nidarøhallen i Trondheim klar for messe.