Onaværingene får nok ikke tilbake den kjente og kjære "Midøy". Den er nå solgt til Maritim Charter A/S i Steinkjer. Den nye utasunds-fega "Kvaløy" fikk problemer med å anløpe Ona, og ble skadd for adskillig beløp under krasj med kaia. Den må nå på verksted, mens søsterskipet "Vengsøy" står klar for å settes inn.

ona 1
"Midøy"ringte opp Brunsvikanet og tok en sving innom Kariholalandet for at vi skulle få skikkelig bilde under siste reise fra Romsdal og norover. De går nå til Trondheim, og fergen blir nå skoleskip for dekk og maskinfolk. ferga er bygd i 1968, og har vært utleid til Fjord 1 av et privatselskap på Ona ruta i mange år.
ona 2
Langt ute i leia passerte "Kanstadfjord" med sildelast sørover.
ona 3
Her er søsterskipet til den skadde "Kvaløy" som heter "Vengsøy"og som lå i Kristiansund i dag. Den skal etter det vi forsto settes inn i Onaruta.
ona 4
Ellers stod "Fiskebank" fra Smøla på KM i dag.
ona 5
Den nye Smølaferga i havna i ettermiddag. Vi synes Fjord 1 kunne ha gjort  Kristiansund som hjemmehavn for skipet slik enkelte andre i flåten er. Dårlig gjort, men ikke uventet.
ona 6
På land var det kommet en litt spesiell alu-arbeidsbåt innen seismikkoppdrag. Engelskbygd. Egentlig skulle den videre med bil. men høyden på transporten ville komme i konflikt med gamngbruar og ledningsnett. Hvem den tilhører er ukjent.
ona 7
Båten hadde to vannjetaggregat som framdrift.