El Innebandy er en idrett som passer bra for barn og unge med store fysiske funksjonshemmninger som muskelsyke og cp rammede. Idretten foregår i spesialbygde, elektriske sportsstoler som er spsiallaget for EL - innebandy. de elektriske sportsstolene stiller store krav til spillernes kjøreegenskaper da den styres med joystick. utøverene som daglig benytter rullestol med type joystick vil ha en klar fordel, men dette er ikke noe krav. samtidig er idretten ett lagspill, hvor det sosiale står i tillegg til aktiviteten.
 
Spillet foregår på en bane omkranset av bandybant. Banen er 14 meter bred og 20 meter lang. Hvert lag har tre spillere på banen samtidig, hvor den ene fungerer som målmann om man ønsker det. Det er fullt tillatt å fighte, men det er klare regler for hva spillerne kan gjøre.
bandy

 
Så ønsker vi å oppfordre alle som kjenner noen, eller om noen vet om noen som vet om . Ta kontakt med Lindsay Frostad 99364407, eller kom å prøv i Freihallen på onsdager klokka 1600 - 1700.  Vi blir kjempeglade for nye medlemmer.
 Sparebanken Møre  har sponset oss med treningsdresse og drakter.

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her