En rekke musikere, filmfolk, sminkøser  og det som hører med er i ferd med å rigge seg til for å spille inn musikkvideo i hallen til Kristiansund Mekansiske verksted i Vågen i natt. Det er Symbiosis Production i Kristiansund som står bak. Det her blir ingen Freddy Kristofferen og Livet i Finnskogen skulle vi tro. Her er det hardeste av Heavy Metal som skal festes til film og lydspor.
met 1
Det foregår klargjøring av batteriet her nå ved 23:30 tiden. Stein Olav Havnen i Symbiosis til høyre. Helt til venstre Ole Andre Rodlie også fra produsenten.
met 2
Sverre Mollan i Mollan film (t.h) har fått lånt verkstedet av faren, og skal filme i flere formater. Også vanlig filmbasert kamera skal brukes. Her en instruksjonen begynt hvordan han vil ha det. I midten Lasse Thun. Rekvisitter fra krigen er utlånt av Øystein Blåsvær.
met 3
Filmbasert fransk Super 8 kamera med Kodakcrome film med russisk objektiv er ikke hverdagskost, men det virker . F.v Jørgen Arnesen, Joâo Silva og Lasse Thun som regner med å bruke hele natten på prosjektet.
met 6
Bassisten Ole Kristoffer Lilleidet Stokke (tv) sminkes av Linn Cicilie Grimstad (stående) og Oda Kaspara Henden.
met 5
Og han ble slik etter hvert.
met 12
Rundt 15 personer inklusive musikere er i sving utover natten. Mye teknisk opptaksutstyr skal håndteres. Sikkert veldig spennende for ungdommene som har bestemt seg for å lage skikkelig musikkvideo.