I kveld var det møte med endel involverte naboer i forbindelse med byggeplanene for en treningshall på grusbanen til KFK. Stort sett var det posivitet for planene som gjør aktiviteten laget driver for ungdom kan foregå hele året uansett værforhold.
cdk 2
Det er gravd inspeksjonsgrøfter for å finne fast fjell for fundamentet, og det fant man på bare 1 meters dyp noe som er svært gunstig økonomisk for byggingen av hallen. Planen om en 1o-12 etasjers boligblokk her på grusbanen skal være skrinlagt, noe naboene var svært fornøyd med.
cdk 3
Hallen slik den blir på grusbanen. Den blir om lag 44 meter lang, og total høyde blir 11 meter. Nabovarsel blir sendt ut de nærmeste dagene.
cdk 4
Fase 2 på KFK- satsingen blir kunstgress på denne banen nærmest Hagelin. Dette kommer først om 3-4 år.
cdk 1
KFK er 100 år i disse dager, og mye skal foregå de nærmeste dagene. Her litt tyvstart i dag da noen var utpå banen med noen kraftige biler drevet med forbrenningsmotor. Torsdag blir det arrangement for de eldre i klubbhuset, og fra klokken 17 blir det litt av hvert som skal foregå. Kaker, snitter og annet skal serveres, og det blir merkeprøver og masse for barn sa Dagfinn Larsen til BN da vi var utom onsdag kveld,