KFK har 100

års jubileum disse dager, og det går ikke upåaktet hen. I dag var det samling for publikum i klubbhuset på Gressbanen for både gammel og ung. Jubileumsfesten skal gå i Handelens hus der 130 gjester er innbudt.
dk 5
På Bjønnahaugen er det satt opp skilt i sammenheng med jubilemsdagene.(Foto: André Gjørven)
dk1
Frode Wiik (t.v) og Eirik Rikardsen viser fram sko fra henholdsvis 2012 og 1950. De nyeste har brikke innebygd for å se hvor langt du har løpt, eller hvor aktiv du har vært under kampen. Pris 2499,- kroner. 1950 skoene hadde knotter i lær som var spikret til sålen. Noen ganger måtte disse skiftes under kamp da spikrene kom inn i foten ! Skomakerutstyr var på sidelinjen.
dk 2
Prat i klubbhuset om gamle dager og løst og fast, gjerne tiden da brunsvikingene måtte forsere svære tyske piggtrådsperringer i Heggem-enga for å komme på gratishaugen ved HV-brakka .Fv. Dagfinn Larsen. Bjørn O. Angvik, Steinar Olsen, Kåre Sørlie og Asbjørn Brendskag.(Foto: KFK)
dk 3
Gratis brus var svære greier mente disse karene utafor klubbhuset.
dk 8

På 100 år har det vært ned og oppturer for KFK. Her et eksempel på suksess, da et romsdalslag etter sigende ble så banket at de måtte stables på paller for å sendes hjem med godsruta. Full Træff der altså!