I dag har det vært mye folk på Kvernes gamle bygdemuseum på Averøys som har hatt saltfiskballdag, auksjon og teaterforestilling. Det var så stor pågang at all vaffelrøre var oppbrukt klokka 14: 05.

auks 1

Folk handlet mange fine ting på auksjonen. Her et par karer som hadde  kjøpt en stor kopi av et kjent norsk maleri ukjent hva.

auks 2

Unni Westad leder i Karihola Barnehage kom ned bakken med en kurv. Til høyre Svein Henden fra Valsøyfjord som alltid er å se på samlermarkeder og auksjoner på Nordmøre og Romsdal.

auks 3

Flere hundre møtte opp på arrangementet på bygdemuseet på Kvernes.

auks 4

Folk kjøpte nystekte vafler som aldri før i norsk historie. Klokken 14:05 var det tomt. Da hadde de brukt 34 liter røre!

auks 5

Ordfører i Averøy Ann Kristin Sørvik er alltid flink å delta på ting og tang i kommunen. I dag ble det saltfiskball. Mannskapet bak arrangementet hadde dratt over 1000 baller til torgs. De siste to røyk kvart på 4 ettermiddag søndag.

auks 6

Avslutningsvis ble Amerikaklokka, et teaterstykke med freske fraspark og stor dialektordframføring satt opp ved Museumsbutikken Kårebua. Hele arrangementet i dag unngikk regnet som begynte og krype utover fra Batnfjord/ Romsdal litt etter 20.

 

 

 

 

 

 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her