Byens beste ekstrajobb i Donna Bacalao?

 

Solister og orkester er på plass, tidenes Donnakor er samlet, og fantastiske ballettjenter fra Operaens Ballettsenter er klare for å lage den heiteste Donna Bacalao noensinne.

Men ballettjentene savner noe viktig: Noen til å løfte seg!

donabakk

Hvem kan være med å løfte et par kjekke klippfiskdamer på Donna operaen ?

For skal ballettjentene virkelig få svingt seg, trengs det noen mannfolk som vet å løfte på ei danseglad klippfiskjente.

«Hvert år har vi hatt med 5 unge menn i rollen som spanske sjarmører i Donna Bacalao, slik at jentene våre får noen ordentlige luftige svev,» sier Catherine S Ingebrigtsen, kunstnerisk og faglig leder for Operaens Ballettsenter. «Av ulike årsaker mangler vi disse i år, så nå går vi ut og frir til byens mannlige befolkning,» fortsetter Ingebrigtsen.

Som alle andre jobber, har også denne forventede kvalifikasjoner fra søkerne:

«De spanske sjarmører må ha fysikk nok til å løfte jentene uten å miste de, de må ha rytmisk sans slik at de kan bevege seg til musikken, og ikke minst: De må ha lyst til å bidra til å gjøre årets Donna Bacalao til den heiteste noen sinne» avslutter Ingebrigtsen med et stort smil.

Interesserte sjarmører tar kontakt med Operaen på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den./ telefon 932 16 078

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her