Ikke før det er kommet meldinger om kveis i oppdrettslaks, kommer det forskningsresultater fra greske forskere at Omega 3 fiskeolje ikke har noen helsebringende effekt mot hjerte-karsykdommer. 69000 mennesker har vært fulgt opp i dette prosjektet der intet helsebringende er funnet ifølge nyheter på NRK tekst tv. Norske forskere sier man kan stole på resultatene som nå er kommet på bordet. Kristiansund har flere produsenter av Omega 3 marineoljer fra fisk og sel.
omega 1

Sild har vi hørt i alle år har Omega 3 fett som er helsebringende i forhold til hjertesykdommer. Er det tatt krokfot på denne påstanden ?
omega 3
GC Rieber Oils er en eksklusive produsent av VivoMega™, en høykvalitets omega-3 laget av fiskeolje produsert i Kristiansund. Firmaet tilbyr raffinert olje i bulkleveranser til kunder over hele verden. Også Fortuna Oils A/S på fiskeribasen lager Omega 3 oljer utvunnet fra sel.
omega 2
Gallo tran boks fra Ulrik Olsen på Goma fra 1960 årene. Skal ikke Omega 3 oljen være helsebringende slik vi har fått hørt i alle år, er der oppsiktsvekkende. ANDRE FORSKNINGSRESULTETER HER