Det ble intet boligprosjekt i Storskarven på Bjørn Assprong sin eiendom fra Quartett Eiendomsutvikling sin side.De er ute av prosjektet. Imidlertid har en privat aktør med Brunsvika-aner kjøpt den nær 3000 m2 store eiendommen med industribygg og brygger i dag. Etter det BN erfarer vil det bli satt i gang et prosjekt med 8 leiligheter ved sjøen her i stedet  for 18 som var planen til Quartett i Trondheim.
andre 1
Eiendommen her er solgt i dag, og det tas sikte på å utvikle kun 8 boliger her i maritim stil, noe som er en betydelig mindre utnyttelsesgrad miljømessig enn tidligere planer. Etter det vi forstår er det ved de gamle bryggene dette vil skje først. Megler og arkitekthjelp skal også være kontaktet i løpet av dagen.
andre 2
Det tas sikte på en skikkelig opprydding i området først. Senere vil området mot sjøen bli ryddet og gjort tilgjengelig.Det eldste byggene på tomten (t.h) er fra rundt 1870.
andre 3
Området dette gjelder ligger der den sagnomsuste gule krana stod. Den er borte , men eksisterer i høyeste grad på YOUTUBE