Mange ville ta en titt på rullebanen på Kvernberget som det var anledning å se i går. Ledelsen ved flyplassen hadde satt opp busser som dro litt rundt omkring i det store området. Endog nesten helt ned til sjøen i Sandvika på østenden av flyplassområdet fikk publikum ta en tur.
avi 1
Etter det vi får opplyst var rundt 1000 personer en tur for å se flyplassen i går. Her servertes også kaker, brus og kaffe i en hangar. Tempo spilte sevfølgelig flott marsjmusikk som seg hør og bør ved slike anledninger.(Foto: H. Bloch)
avi 2
Ole Kristian Pettersen, lufthavnsjef var vert , og han ser lyst på framtiden for Kvernberget .(Foto: Håkon Bloch)
avi 3
Fra Kvernberget der det var satt opp busser for en rundtur i det store området.( Foto: Håkon Bloch)
avi 4
Her på tur bortover " stripa". Med buss er det vel kanskje siste gangen folk kjører her. Per Jostein Halset fra Brann og havaritjenesten var guide på den ene bussen. (Foto: Håkon Bloch)
avi 5
Folk fikk også ta en titt på helikopterne på nært hold som de til daglig ser flygende over Kristiansund. (Foto: Håkon Bloch)
avi 6
Geir Hanshuus viste frem et av småflyene. (Foto: H. Bloch)
avi 7
Barna fikk også ta en tur inne i de store maskinene på flyplassen. Det var visst imponerende greier. (Foto: Håkon Bloch)
avi 8
Fra brannbilene. Etter hvert skal brann og havaritjenesten få nytt bygg. De holder til i bygg fra 1970 litt modernisert. Om noen år vil også nytt terminalbygg står ferdig. Så er det bare opp til befolkningen å bruke flyplassen. Tilbudene for reiser kommer sikkert til å bli utvidet framover. Rullebanen er nå lang nok for fly som har destinasjoner nærmest hvorsomhelst. (Foto: Håkon Bloch)