Først var det utenlandske verdensmestre og olympiade-ess som hadde dopet seg i alle år..altså drevet med fusk og fanteri. Nå er det spredd seg til toppsjiktet i norsk sykkelsport der storkanoner tilstår å ha brukt EPO. Stoffet er kjent innen sykkelsport. Det gjør blodet tykt, så tykt at utøvere må vekkes på natten for å gå en runde før de sover videre..hvis ikke kan de dø. Stoffet er celler fra dyr bearbeidet og dyrket for brukes på mennesker. Dette bruker enkelte som ekstra futt, også norske som nå som står fram med fuskingen. Takk som byr dette med sykkel, inkludert at enkelte ødelegger for mange.
cycle 1
Sykkelsporten har vært full av doping siden hjulet ble oppfunnet ? Det siste er et preparat kalt EPO som utvilsomt har gitt skikkelig futt. Falskheten rår.
cycle 2
-EPO er svére greiå,- sier Clifford Bugten på sitt laboratorium på Innersiå. -Dét ska bli pæng tå ta hér-.. Her lages hjemmelaget EPO ( Eget Preparat Onlain) som skal prøves solgt til sykkelsporten. Bildet er tatt med infarrødt nattkamera slik at ingen "kuinn sjå ka`n heill på mé.