I forbindelse med det slitte veidekket fra Melkvika-Goma som det var et leserinnlegg om i går , kom denne fra en bilist:

For en tid tilbake sendte jeg og flere e-post til vegvesenet om den nedslitte veibanen:

  Vil med dette få uttrykke bekymring over svært dårlig vedlikeholdstilstand på deler av innfartsveien til Kristiansund (RV 70). Dette gjelder særlig Nordsundbroa, Gomabakken og Melkvika hvor veibanen har dype spor. Til vinteren vil dette være ekstremt farlig. Kjøretøy vil med stor sannsynlighet få "sleng" med stor fare for kollisjon med møtende trafikk.
Et minimum strakstiltak må være å slipe ned sporene. Jeg er klar over at det er mye dårlig vedlikeholdte veier i vårt fylke, men deler av innfartsveien til Kristiansund er åpenbart særlig lavt prioritert hos de ansvarlige.,svaret vi mottok etter en runde i systemet var som følger:
dalegata 2012

 
Viser til likelydende e-post fra dere.
Strekningene som her er nevnt er planlagt reasfaltert neste år. Tar forbehold om budsjettdekning, men Rv 70 i Kristiansund får høg prioritet på grunn av stor trafikk. Strakstiltak i år med bortfresing av hjulsporene er ikke aktuelt på grunn av at det vil føre til trafikkfarlige asfaltkanter, og det er heller ikke dekning for et slikt tiltak på årets budsjett.
veil 1
Gangveien fra Slakteriet mot Goma er stengt.
veil 2
Alle 50 trærne som ble plantet her for ca. 15 år siden er nå hugd ned. Hva som er i gjære her er ukjent.
veil 5
Også ved Wilhelm Dalls vei ved innkjøringa til fotograf Hasselø er det mye som skjer for tiden.
veil 3
I Omagata graves det på alle kanter øst for nybygget på Vestbase.
veil 4
Her kommer også nye rør i systemet til Kristiansund vannverk, og en stor ny kum rett nedenfor handelsparken.
rundkjoeringfut
Alt skal inn i rundkjøringa her. de som foreslo en løsning med en vei over marka med innkjøringsfelt til Freiøya var kanskje ikke så dumt som en straksløsning. Her er det skikkelig trøkk når alle skal gjennom rundkjøringa.