Den 1. januar 2010 inngikk Uno-X Gruppen i Norge en samarbeidsavtale med organisasjonen MOT. Dette var på det tidspunktet den største sponsoravtalen MOT har inngått. Avtalen innebærer at Uno-X Gruppen støtter MOT med totalt seks millioner kroner over fem år. I dag var det aksjon ved UNO stasjonene i Kristiansund.
uno 1
Skoleelever fikk delta i aksjonene i dag der det vanket litt inntekt fra Uno til skoleturen som det nå samles inn penger til. F.v Solveig Pape Meringen, Nikolai Weiseth Frantzen, Helene Lian, Adrian Grønseth og Julie Lovise.

MOT er en holdningskapende organisasjon som jobber for og med ungdom. MOT’s mål er å bidra til robuste ungdommer og trygge ungdomsmiljø. MOT har en helhetlig modell for hvordan lokalsamfunn kan jobbe sammen med ungdom. Helhetsmodellen består av program i ungdomskolen, videregående skole og på ungdoms fritidsarena. Gjennom ung – til – ung formidling, øvelser, historier, dialog og rollespill bevisstgjøres ungdom til å ta egne valg, ta vare på hverandre, og vise mot.
uno 2
Prisen på drivstoff var satt betydelig ned i forbindelse med aksjonsdagen. Dette foregikk i sentrum og stasjonen på Nordmørsveien på Løkkemyra.

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her