Eide ettersøksring leter etter en mulig skadd rev som noen tror de hadde vært borti med bil mellom Hoset og Hoel på Averøya i 21: 30 tiden tirsdag kveld. 
ber 1
Det er satt ut skilter på angående strekning, og Jens Stokke fra Eide er i området med Beretta foldingsgevær kaliber 12. Det kjøres hardt når vi er langs veien og leter, sier han til BN . Sett ned farten er bønnen i vinterkvelden .
ber 2
Jens Stokke og 2 karer til har ansvaret med å rykke ut både i hjemkommunen og Averøya. Det er mye viltpåkjørsler; spesielt er rådyrene utsatt.
ber 3
Hund er også med for å spore opp skadde dyr.Problemt i kveld er at skadestedet ikke er merket av bilisten som meldte fra til politiet. Det finnes egne merker som er trykt opp for å sette på et tre , autovern eller annet. Hvis ikke slike merker er for hånden i bilen, bruk noe annet da som vi kan starte søk fra. Et  plagg eller hvasom helst. Det skal vi sørge tilbakelevert sier Jens Stokke.
ber 4

Slik ser merkene ut som kan settes på plassen dyr er påkjørt. På bildet Jostein Angvik i ettersøksringen i byen. Kanskje bomstasjonen kunne levert ut et slikt merke til alle bilister som ikke har ?