Det nye kommunehuset som er under oppføring på Bruhagen på Averøya, ble i dag tildekt av plastfolie. Dagens byggemetoder og standarder tilsier at vær og vind skal holdes ute. Bygget er et såkalt "passivt hus", der også taket skal dekkes til. Dette ble en så kostbar affære at Brd. Røsand  bestemte seg for snarlig å legge taket i en operasjon, for så å tette det øyeblikkelig.
huus 1
Arbeidere holdt på¨i hele dag å dekke til råbygget på det kommunehuset.
huus 2
Slik tar bygget seg ut pr. i dag. 1340 tonn med betong-elementer fra Sunnmøre er heiset på plass, og det har gått meget raskt de siste dagene.
huus 3
Byggeleder Jonny Røsand og bygningsarbeider Bjørnar Røyset mente de var i rute, og at dette blir et flott bygg når det blir ferdig. Hele bygget er mulig å beskue og kontrollerer  teknisk  i 3 dimensjonal utgave av alt som finnes  her på dataanimasjon forteller byggeleder Røsand.
huus 24
Klappern gehört zum Handwerk ! Etter helga skal et stort banner opp på utsiden av kommunehuset der hovedentrepenør Rausainn Bigg, sa karrain  ( he) og alle underleverandører til byggeprosjektet er presentert.