Det har vært side opp og siden ned i lang tid om den betente sykehussaken i Nordmøre og Romsdal. Faktisk er det så mye stoff og innspill om dette emnet at den driftige journalisten og forfatteren Helge Hegerberg ex Adressevisen sammen med  journalist Oddbjørn Harnes i Romsdals Budstikke har framstilt en ny ukeavis trykt i Driva Trykkeriet på Sunndalsøra. Hegerberg sier til Brunsvikanet at dette er en lavkostavis, men innholdet kan være eksplosivt. At Oddbjørn Harnes i Romsdals Budstikke er med gjør avisen fogderimessig upartisk. Det er voldsomt mye folk ikke får vite i denne sykehussaken, så her kommer mye opp i dagen. Hegerberg sier at avisen som er gratis ikke blir distribuert ut til husstandene da det ble for dyrt. Den første ble lagt ut på strategiske kiosker i dag.
hegerbergavis
Oddveig Solbakken på Knutepunketet kiosk i Rutebilsatsjonen la ut avisa i dag da hun var nedom for å se etter butikken en tur.
heger end avis

Den driftige Helge Hegerberg med ny avis om sykehussaken. Etter mange år i Adresseavisen jobber han nå i Kristiansund kommune. -Utrolig mye ukjent stoff å ta av i denne saken. At Oddbjørn Harnes fra Budstikka i Molde er med gjør oss nøytrale, sier han til BN. Vel...tilstår; dette har godeste Helge aldri sagt  . 1.aprilspøk fra ende til annen her i Brunsvikanet dette her.

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her