ccg 1
 "Ocean Response" som gikk ut torsdag. Skipet tilhører Atlantic Offshore A/S sørafor, og er den nye generasjon av beredskapsskip for oljevriksomheten til havs. Skroget er bygd i Ukraina, men er teknisk utrustet ved norsk verft. Prislapp: 320 millioner kroner. Da hjelper det på at det er inngått en 6 årig avtale med Statoil om beredskap ute ved olje eller gassinstallasjonene. Skipet er levert for et par måneder siden.

ccg 2
"Federal Leda" i Griphølen i går. Litt ruskevær. ( Foto: Geir Tøvik)

ccg 2b
Slik ser det ut for skipper eller styrmann fra bruen på skipet på vei inn Griphølen. (Foto: Geir Tøvik)
ccg 3
Lasteskip med navnet " Stella Maris" får vel noen og enhver til å tenke på fødeklinikken i Florsgata etter krigen. ( Foto: Geir Tøvik)
ccg 4
 Tankeren   " Simay G" på vei ut fra fjordene i går.
ccg 6
Innspill fra bergenstraktene fra Kjell Dønheim der hurtigruten " Fram" passerer veterandampbåten " Stord" fra 1913 under brua til Sotra. "Stord" har vært under restaurering , og dampfløyta virket fint for hilsen til turisthurtigruta som passerte. Regn og dårlig sikt for foto får vi opplyst.
ccg 5
"Far Scorpion" fikk vasket ankrene da den gikk nordover i går.*
ccg 123
Proviantering av " Fugro Merdian" på Storkaia. Det følger mye handel og service i kristiansundsregionen med all skipstrafikken. Det er proviant, drivstoff, kontroll av flåter, redningsdrakter, røykdykker og slokkeutstyr samt mye annet. ( Foto: Håkon Bloch)
merdian
"Fugro Merdian" gikk ut i havet på oppdrag torsdag ved 12 tiden.
lofot b

 Gamle " Lofoten " sørgående ut Sørsundet med arbeidslekter som holder på med forsterkning av Storkaia.
lofot bs

 Missiltorpedobåten "Glimt" ved kai i Nordsundet i dag.( Foto: ASrild Fjerstad)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her