Mye rart å se av MVC og bil på byen i dag. Gammelt og nytt og noen finurlige redskaper. Riktig livlig i sentrum me dmye folk som hadde tatt turen for å ta en titt. Her litt fra dagen som værmessig også holdt. Inntektene av arrangementet gikk til Rokilde lindrende avdeling.
jan ar
Jan Arne Midtsæther hadde en bil som hoppet opp og ned og sidelengs, og var vel rariteten i bilsamlingen i byen i dag. Fullspekket av hydraulikk og luftsystemer som kunne fjernstyres utenfra. Folk trodde knapt sine egne øyne under diverse seanser i Enggata i dag.(Foto: Håkon Bloch)
em 1
Fra Piren der MC folket hadde samlet seg.
em 2
Per Arne Aasprong har en stor scooter med to framhjul.

em 3
Robin Kristiansens Renault 4 eller var det 6 ? med girstang som et paraplyhåndtak.1978 modell var det visst.
em 4
Brannvakta var nedom med Leylandbilen fra 1925 og en gammel stigebil som er tatt vare på.
em 5
Hattkaillbil med stokk og hjemlaga ratt.
em 6
Egil Naas hadde fått atk i adapter til 8 spors spilleren slik at vanlige kassetter kan spilles i Caddilacen Eldorado Biaritz 1980 .Bak datteren Therese Naas og barnebarnet Emilie Naas Futsæter.
em 7
2002 Corvette gått 400 km er sant. Arve Hasselø ( t.v) fikk tak i den borte i statene og har nylig fått den over. Svein "Juda" Stølan t.h.  ble stående her til han ble bært hjem!
em 8
Rolf Hammeraas var også på byen med sin US Highway Patrol politibil. Litt rart å se i byens sentrum .
em 9
Harald Sæther fra Fishan-bua var i byen med sin Diamant trøsykkel med Shimano gir blandt alt gromutstyr i gatene.Videoklipp under.Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her