Det har vært stor utfart til forskjellige Stikk ut  destinasjoner rundt om i distriktet i  finværet i dag. Ikke minst på fjellet har det vært mange som har tatt seg en tur når vinteren endelig ser ut til å ha sluppet taket. På Stemshesten var det folksomt i løpet av dagen.
fjell 1
Bildet her gjenspeiler dagen til fjells. En dame fra Langøya på Averøya tar en pust i bakken 200 meter fra toppen av Melen 769 m.o.h.
fjell 2
Her Skottenvatnet som ligger på 310 m. Mange småbarnfamilier tok turen opp hit i dag.
fjell 3
Bjørn Ove Angvik og Sigmund Julshamn ( 72) som er den sprekeste av de her. Han hadde vært både på Melen og Sjurvarden, en vandring på rundt 12 km i fjellheimen. Alle Atlanterhavsløp siden 1989 har han også gjennomført.( Foto: Privat)
fjell 4
Spreke ungdommer på Lille Besseggen som også hadde vært på begge toppene. F.v Vegar Vevang og Martine Pettersen.
fjell 5
Noe snø er det igjen der det har vært skavler.
fjell 6
Fra Averøya på Melen tur: Linda Johanne Smenes og Jan Smenes fra Kårvåg og en liten tass av en hund.
fjell 7
Chivavaen " Amigo" er en hardhaus som har vært med på alle fjell. Egen liten kløv hadde den også; med den godbit oppi ?
fjell 8

Folksomt på platået mellom Melen og Sjurvarden i løpet av dagen.
fjell 9
Et 3,8 km langt steingjerde ble opparbeidet her i 1658, mulig som grense mellom Nordmøre og Sunnmøre. Eiendomsretten har alltid stått sterkt i norges land.
fjell 10
Ungdommer fra Eide, Eivin Ildhusøy og Anette Langnes skriver seg inn i boka 769 m.o.h på Stikk ut destinasjon " BITTE" referanse SE 77.
fjell 14
Utsikt mot Hustadmyrene og Aslaksteinen, en bygdeborg som befolkningen søkte opp til når fremmende horder var på ferde. Derfra var det lett å kaste stein og stokker i hodet på de som prøvde seg. Hustadlandskapet er kjent fra Snorre sagaen som jordbruksland langt nedover i tid.
fjell 12
En flott utsikt mot Sjurvarden og Hustadvika utenfor.
fjell 11
Det er is på Melvatnet ennå, 481 meter over havet. Vevang og Averøya i bakgrunnen.
fjell 13
På 8,5 km vandring var dette det eneste vi så av boss i fjellet ! Det ble tatt med ned i bygda og anbragt på "dertil egnet sted".


 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her