Nordmøre og Romsdal Felleskjøp satser friskt som forhandler av båter og motorer. I dag var mange flotte båter utstilt her, og det var mange som var oppom for å se hva som kunne tilbys. Også før i tiden har de drevet med båt og motorer. Fra 1971 hadde de salgslokale i Storgata, men flyttet til Nergata 8 på Nordlandet i 1973 og opprettet FK-Båtsenter med Nils Johan Gravem som selger.
baats 1
Per Gunnar Høgset fra avdelingen på Åndalsnes var med for å hjelpe til med lanseringen av båter. Det satses på utenbordsmotorer på båtene, da dette letter servisen betydelig sammenlignet med motor under dekk. Her en flott Antares 7,8m lang med 150 HK Suzuki 4-takter. Pris: 529,900.- m.m.

baats 2
Karstein Yttervik er leder for den maritime avdelingen på Felleskjøpet. Han sier til BN at det følger sikkerhet og kontinuitet med å handle båt her. Nordmøre og Romsdal felleskjøp, tidligere  Nordmøre Landbruksforretning,  startet her i byen i 1913, og er således 100 år om noen dager. Vi forsvinner nok ikke fra markedet over natten, sier Yttervik.
baats 3
Her et artig bilde fra 1973 med nye motorer handlet på Felleskjøpet i Kristiansund. F.v Arne Leren jr med er 1973- 20 HK, Bjørn Ove Angvik med 1972 mod 20 hk og Svein Olaf Angvik ( 9) som synes dette var helt hinsides spennende.( så fikk han da prøve With-jolle i vanvittig fart i denne alder)


Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her