Tross kraftige regnbyger har det vært mye folk i Naustvollan Småbåthavn på Havnedag lørdag. Om kvelden på arrangementene i teltet ble det styrtregn.
nau
Mange kom hit fra land og med båt. Det er en flott småbåthavn her som er skjermet mot nær sagt alt av vind.
nau 2

Det strømmet på med folk på lørdag formiddag.
nau 3
Averøy Skolekorps eller var dert ungdomskorps (?) spilte for anledningen. Faktisk bra musikkdriv over enkelte av numrene.
nau 4
Mange firma hadde stand i naustene på havnedagen. AG Maritime A/S var representert. Ole Brattøy (t.v) og Rasmus Thorsteinsson.
nau 5

Odd Stormo (t.v) og Lars Hønsvik hadde med et prosjekt som er å investere i  trær i Kenya for å unngå ørkenspredning. Avkastningen av f.eks . mangoplanten får investoren i fortjeneste. Prosjektet startet for rundt 10 år siden, og folk fra nesten 70 land har kjøpt trær. Enkelt var det også. Til og med Brunsvikanet har nå et tre i Kenya. Kjøpt ute i Naustvollan. "Slékt nå skull gammelkarrain ha hault om". BETTER GLOBE HJEMMESIDE
nau 6
Fin Thai-mat var også å få kjøpt i et av naustene.
nau 7
Einar Brandvik (t.v) ordnet med opplegg til barna. I midten Kai Ove Myran, brannutrykkingsleder i ABV. Bak Kåre Midtflå som i sin tid ordnet med grunn til den flotte småbåthavna her.
nau 8
Fra teltet som folk stupet inn i under regnbygene. Freiøya-folk f.v Mona Brevik, Elisabeth Brattøy og Elsa Brattøy. Bak Mathias Gjernes som spilte for folk i teltet på formiddagen og litt framover dagen.
nau 9
Per Hjelkrem fra Kristiansund kom med båten hit i helga.Margrethe Hestvik som var ansvarlig for opplegget med de mange utstillerne og annet på Havnedagen.
nau 10

Redningsskøyta "Erik Bye" var her i hele dag.
nau 13
Oversikt over den fine havna. 
bootnav
En mere spesiell båt for nordmørs-vær.
nau 14
Et fryktelig regnværskveld, men inne i teltet sørget restene av Asterix; Fish & Chips Band fra byen for god stemning.
nau 15
Fra området i regnet klokka 01. Redningsskøyta tok vakt-natta her så det ut til. Litt nærmere Hustadvika er det også.
kvit h
Søndag skal vennegruppa for Kvitholmen Fyr ha Kystens Dag .Klokken 01:54 er det sånt drittvær at det er helt forferdelig. Bildet er tatt fra Atlanterhavsveien.
doenn
Vi får trøste oss med et bilde fra Torvdagen i regnbyen Bergen lørdag som hadde flott vær .( Foto fra Kjell Dønheim)

 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her