Det har vært en kraftig bilbrann på Flatset på Averøy. Bilen er veltet og utbrent, og det letes etter føreren av bilen. Folk langt vest på Averøya hadde sett svart røyk i retning Søbstadberget i ganske lang tid. Også BN så kraftig røyk i retningen på det tidspunktet. Politiet ber om informasjon i anledning uhellet og bilbrannen på Averøy - obs. av VOLVO V40 grå 2001 mod UR64800 i dag, 27.7.13 før kl 10:30
fsk 2
Brannvesenet slokker restene med skum.

 

fsk 3
Stedet er i Langdalen , en 1,8 km  skogsvei mellom Flatset og Hendamyra. Bilen var utbrent da brannvesenet fra Bruhagen kom fram. 
flatset
Brannstedet var så lite tilgjengelig og kjent at utrykningskjøretøyene kjørte helt Bae- Søbstad- Hendmyra uten å ha sett noe. her har de snudd og kjørt tilbake til Flatset.
pol i e
Politiet tok runder rundt stedet for å se om føreren var å finne. Bilen er fraktet til Kristiansund for undersøkelser. Fører er ikke gjort rede for. Omfattende søk har ikke gitt resultater i dag. Bilen så oppbrent at det kan være skjedd en brannulykke. Dette vil den tekniske gjennomgang avdekke. Bilen var stjålet i Fræna i natt. 
fsk 6
Tilfeldig bilde av røyk i retning Flatset-Hendamyra ved 10: 30 tiden.
fsk 1
Kart pver brannstedet.( Videosnutt under)


 

 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her