Med knallvær tre dager til endes,ble det i helga noen  eventyrlige dyregod-dager i Batnfjorden .Rundt 18.000 besøkende var innom messeområdet tror messegeneral Asbjørn Undlien, fin og brun etter å ha tilbakelagt noen kilometer innenfor dyregodgjerdet i løpet av messehelga .- Og til alt overmål helt uten trafikk-kaos i sentrum legger han til fornøyd,,  med fjorårets "kork" og  forsinkelser for Time-ekspressen friskt i minne.

Salgsutstillingen  telte rundt 100 boder med et vareutvalg som dekket de fleste behov skulle en tro, og ellers var det aktiviteter  i eventyskogen, på maskinparkområdet og dyreutstillingsplassen som tiltrakk besøkende i alle aldre.Og råd for sultne mager var det selvfølgelig også. En egen Dyregod-meny  der det meste var tilberedt  av dyktige lokale kokker.
-Fole trivelig å være messegeneral når en får omtrent bare positive tilbakemeldinger synes Undlien, som understreker at arrangørstaben ikke har tenkt å  hvile på laurbærene etter årets suksess-helg. Neida, den 6 utgaven av Dyregod-dagane er allerede under planlegging røper han.( Tekst:Elin Stenkjær)
dg 1

 På lørdag var det stinn brakke på Dyregod.( Foto: Elin Stenkjær)
dg 2
 Lannulva-butikken  angrer neppe på at de tok turen fra Lyngstad til Dyregod.( Foto: Elin Stenkjær)
dg 3
 Laget fra Torvikbukt imponerte dommerpanelet men sin kunstneriske og smakfulle tre retters middag under kokkekampen.(Foto: Elin Stenkjær)
dg 4

Hester og esler fikk så mye kos og klapp de bare ville ha ved gjerdet.( Foto: Elin Stenkjær)
dg 6
På dyreutstillingsplassen så det ut for at alle koste seg. ( Foto: Elin Stenkjær)
dg 5

Koidammen til Hans Martin Flatsetø var et fargerikt skue.( Foto: Elin Stenkjær)
dg 7
Slik fraktet Hjelsetruten med seg barnevogner på 1960 tallet fortalte Arnfinn Rønning.( Foto: Elin Stenkjær)

 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her