Denne meldingen er svindel. Her det som står i eposten til kunder i Sparebank 1
Kjære Medlem,
Dette er en automatisk melding av systemet til å fortelle deg at du må bekrefte kontoinformasjonen din innen 24 timer. Din konto har blitt frosset midlertidig for å beskytte den.Kontoen vil fortsette å bli frosset før det er godkjent. Når du har oppdatert kontoopplysningene dine, vil informasjonen bli bekreftet, og kontoen vil begynne å fungere som normalt igjen.Dette vil bidra til å beskytte deg i fremtiden. Prosessen tar ikke mer enn 5 minutter.For å bekrefte kontoinformasjonen din kan du laste ned og fylle ut skjemaet.
Allan Nielsen i Kristiansund meldte i dag  straks dette til banken.
an 1
Banken ga svar som følgende:

Hei.

Takk for at du melder fra om nettsvindel.

Den e-posten du videresendte til oss er et svindelforsøk. Vi råder deg til ikke å klikke på lenker i slike e-poster eller på annen måte kontakte svindlerne.

Har du oppgitt informasjon via slike lenker eller direkte til svindlerne, ber vi deg snarest ta kontakt med din lokale bank.

NB: Alle e-poster som kommer inn til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. blir skannet og analysert maskinelt. Det betyr at hvis du har sendt oss spørsmål eller kommentarer, så blir ikke disse lest eller besvart av oss.

Ønsker du å snakke med oss, må du derfor ta kontakt med kundeservice.

Vi forsøker å gjøre det vi kan for å stoppe slik kriminell aktivitet - noe av det vi gjør er:

* Vi prøver å fjerne nettsidene, som de kriminelle bruker, for å hindre innsamling av informasjon.
* Vi informerer bredt på egne nettsider, samt gjennom Facebook, blogger og Twitter. I tillegg skriver mange medier jevnlig om temaet.
* Vi samarbeider med andre banker for bekjempe denne kriminaliteten.
* Vi anmelder alle svindelforsøk til politiet.

Med vennlig hilsen,

SpareBank 1s sikkerhetsteam - IRT
 
 
 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her