Søndag kveld var det møte om mulighjeten for å få sanert deler og sette opp et mere moderne bygg enn Kårvåghallen i Averøy er i dag. UL Utheim har arbeidet med prosjektet et par år, og dette møtet var det andre sammen med folket i bygda. Et slikt prosjekt vil måtte påvirke laget i lang tid framover. 
haus 1

Kostnader og foreløbige plantegninger ble lagt fram. Endel relevante spørsmål kom om det planlagte prosjektet. Utfordringen blir å klare å betale lån og avdrag over 25 år . En kostnad på 250.000 i året kan tilnærmelsesvis bli for ungdomslaget å punge ut med. En hjelp fra alle husstander i bygda med en skjerv per måned, så kan prosjektet komme i havn mente de som har arbeidet med saken.
haus 2
Den foreløbige skissen så slik ut. Gammelbygget til venstre er her sanert vekk.
haus 51
Det er denne delen, det opprinnelige skytterlagshuset på Kårvåg som skal rives hvis prosjektet blir gjennomførbart. Dette er opprinnelig en tyskbrakke fra Vevang ( noen sier Kvitnes fort på Dale i Kristiansund). Denne ble flyttet og satt opp her på Kårvåg i 1949.
haus 3
To som styrte på kjøkkenet i kveld;  f.v. Mary Ildhusøy ( 80) og Bjørg Årsbog ( 78). Sistnevnte husker godt da skytterhuset ble satt opp her i 1949. Det var det året hun ble konfirmert det, får vi vite.
haus 5
6 måneder gamle Tella Mork Tøvik blir nok å finne i nytt ungdomshus en gang i blandt hvis det blir bygd da.