Under renovering av en bolig i Langveien er det funnet et hemmelig rom med våpen fra krigstiden. Boligen var i eie av tidligere William Dall, som var sjef for etterretningsorganisasjonen XU under krigen. Hva slags våpen som er funnet i boligen er ikke kjent. Det er Kristiansund Politistasjon som arbeider med saken, og operasjonssentalen i Nordmøre og Romsdal Politidistrikt  bekrefter at det er gjordt funn av våpen. Tidligere har Heimevernet vært og fjernet ammunisjon som lå lagret der, men våpnene har sikkert vært skjult siden krigen.

hr 1
Krigsvåpen er funnet i hemmelig rom i en bolig i Langveien. Det er foreløbig ukjent hva det dreier seg om. Våpnene er hentet ut av politiet og bragt på stasjonen. (Illustr.bilde)
hr 3

Det var i denne boligen våpnene blr funnet under ombygging. 
hr 2
William Dall var sjef for etterretningsorganisasjonen XU på Nordmøre  under krigen. De skaffet opplysninger om tyskernes militære styrker, festningsanlegg, flåtestyrker og moral. Alle opplysninger og bilder tatt i hemmelighet ble sendt med kurer over til Sverige. Det er med stor sikkerhet våpen i forbindelse med Dalls arbeid på dennen tiden som nå er kommet fram. Bildet er fra 1945 etter kapitulasjonen på tur i Nordmørsfjordene med en engelsk destroyer.Det viser William Dall sammen med kona Stina som også arbeidet for XU organisasjonen sammen med mannen. LITT OM XU PÅ NORDMØRE