Vi er en ungsomsbedrift fra Atlanten vgs som neste uke skal starte opp med måling av radon. I den forbindelse prøver vi å promotere for oss på best mulig måte, og så rimelig som mulig, da vi bare kan bruke av vår egenkapital. Vi har nettopp startet ,og er snart klare til å utføre målinger av radon i boliger.

Radontjenesten UB

 

Det blir mulig å få målt radonnivået i inneklimaet i boliger. Nyopprettet ungdomsbedrift på Atlanten VGS. På bildet Maianne Waagan og Marcus F. Brevik.

Bedriften heter Radontjenesten UB og måler radonverdier i hus og hytter på Nordmøre. Radon er den nest største årsaken til lungekreft og forekommer faktisk i de fleste hjem. Vi tilbyr en presis måling av radonverdiene for kun kr. 500.

Den beste sesongen for å måle radon, er nå når kulda setter inn, og vi ønsker derfor å tilby flest mulig denne tjenesten før vi går ut i juleferie!
Vår mailadresse er: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Radonmåling kan også bestilles via vår facebookside som du finner ved å søke etter "Radontjenesten UB".