Kristiansund Ballklubb og Kristiansund Fotballklubb skal ha blitt enige om å bruke den nye Gressbanen som framtidig arena. Ifølge hjemmesidene til KFK gjenstår litt finpuss i samtalene, men at dette nå ser ut til å gå i orden. 
kanda 2
Styreleder John Hammeraas i KFK får trolig KBK utover på nybanen. Dermed vil det også bli lagt kunstgress på treningsbanen øst for hallen. 
kanda 23
Anlegget med tribuner ble presentert til medlemmer i KFK  av Erik Pettersen i KFK for en uke siden. det har skjedd mye på Gressbanen: Den 6. mars 2013 var det ekstraordinært generalforsamling i KFK vedrørende planer om å legge kunstgress på Gressbanen. Det kom virkelig kjapt, rett etter at fotballhallen stod ferdig.( Foto: KFK Hjemmesider)
kaaja 2
For 10 år siden ble hele gressbanen omlagt. Nå er det kunstgress her.At KBK henger med i planene om nye tribuner, underrvarme i banen har mange ønsket her i byen. Prislappen på en bane inne ved Kvernberget ville ha kanskje blitt 60 millioner. Her får man et bynært anlegg, der tilskuere kan sykle eller gå til kampene, for en totalt annen pris enn storanlegget som var ønskelig i Pilotveien. Etter vår mening har den virkelige fornuft seiret hvis alt går i orden her. Det blir pressekonferanse i morgen fredag.