Det var stor interesse for seminaret om pensjonsregler, sparing og hva man får utbetalt som pensjonist som DNB (Forsikring og kapitalforvaltning) arrangerte på Grand Hotell i kveld. Terje Børresen sentralt i DNB hadde skikkelig greie på saker og ting, og fikk mange spørsmål. Det er nye regler fra 2006, som slo skikkelig inn i 2010 og 2011 og som angår alle og enhver. Å bli pensjonist i framtiden betyr stønader få rundt 50 prosent av lønna man her i dag. Det kom nok litt som en kalddusj; derfor er det viktig å i tidlig alder personlig å starte pesnsjonssparing. Da Folketrygden kom i 1964 og startet i 1967 var det 5 arbeidere bak hver pensjonist. Nå nærmer man seg faretruende 2, derfor er det gjennomført en pensjonsreforn, også ut fra økt levealder.
dnb 1
Mange interesserte samt alle ansatte fra DNB i Kaibakken var tilstede. 
dnb 2

Pensjonen består av ytelser fra Folketrygden, pensjon fra arbeidsgiver og ikke minst egen sparing kunne Terje Børresen fra DNB fortelle. De som er født 1953 og tidligere får beholde gamle systemer, der de 20 beste inntektsår teller. Fra 1954 generasjonen er det ganske omfattende endringer å bli pensjonist.
dnb 3
Kaldusjen for de som har "penger på bok". Man betaler for å ha penger i banken  på slike vilkår. De dette angår bør vel straks finne andre måter å forvalte egen kapital på.