Sletta Verft AS i Mjosundet i Aure har inngått kontrakt med Frey Akvaressurs AS om bygging av et servicefartøy til havbruksnæringen med levering i slutten av 2014. Fartøyet er utviklet av Møre Maritime AS og representerer en nyskapning innen servicefartøysektoren. 

Samtidig har Sletta Verft inngått kontrakt på bygging av 2 katamaraner med Frøy Akvaservice AS. Begge fartøyene skal benyttes til serviceoppdrag for laksenæringen og vil bli overlevert i løpet av 2. halvår 2014.

De tre kontraktene representerer en verdi på over 70 mill kroner og sammen med to katamaraner som er levert tidligere i 2013 til Frøy Akvaservice samt vedlikeholdsoppdrag, har Helge Gåsø gjennom sine selskaper Frøy Sjøtransport AS, Frøy Akvaservice AS og Frøy Akvaressurs AS gjort bestillinger hos Sletta Verft AS for over 100 mill kroner fordelt på 2013 og 2014.
asg v 1

Servicefartøy til havbruksnæringen med levering i slutten av 2014 som Sletta verft skal levere. Fartøyet er utviklet av Møre Maritime AS og representerer en nyskapning innen servicefartøysektoren. ( Foto: Sletta Verft A/S) 

Sletta Verft har tidligere i 2013 levert 4 servicekatamaraner, og har videre 2 stk under bygging for Salmar ASA for levering i februar og april, samt en til Fremskridt Laks AS på Bømlo, levering tidlig i januar 2014.


Med levering av servicekatamaraner til selskaper langs hele kysten har vi vist at vi er konkurransedyktige, ikke minst på kvalitet, sier daglig leder Kåre Sletta ved Sletta Verft.

Med de kontraktene vi nå inngår med Helge Gåsø sine selskaper er vi langt på vei sikret full beskjeftigelse ut 2014, og siden vi for tiden har stor etterspørsel etter våre produkter vil vi vurdere å utvide kapasiteten i 2014 tilføyer Kåre Sletta.

Vi har meget god erfaring med Sletta Verft gjennom mange år og dette gjør at vi stadig kommer tilbake når vi har nybygging og vedlikeholdsoppdrag sier Helge Gåsø.

 Kontakt for nærmere info om planene:  Kåre Sletta mob.nr  95057463