Da fikk de det til på Kårvåg etter 10 års stillstans i julerevyene. Fredag kveld braket det løs igjen i god gammel stil i UL Utheims julerevy. Her fikk både nérsåsakkt klokker, ordfører og prest å ainner gjennomgå, men det var også annet på menyen. Her noen inntrykk fra revyen .
fol 1

Folk forlot hersjene og kom mannsterkt opp på revy. Rundt 400 betalende i en bygd der det bor 316 personer høres bra ut.
fol 2
Fra salen som begynte å fylles opp ved 19.30 tiden.
fol 3
Et av åpningsnumrene var en hyllest til hjemplassen og at man flytter bare ikke derfra.
fol 4
Kommunestyremøte med tema som aldersheim og snarvei og mye annet.  Ordførerkopi i midten. John Harry Kvalshaug-kopi til høyre.
fol 5fol 421
Sinnnasnekker´n Thomas Folland tok fram gitaren og spilte en sang om et ønske om ny Kårvåghall og elendigheten som visst skal være der. Parodifilm fra en visitasjon i huset ble også vist. Et helt kor hengte seg på den visa.
fol 6

Bae-Hoel, Hoel-Bae..er vist helt to forskjellige begrep. Her en kårvågings harselas med hvordan en kaas-bådaling så ut, ikke minst hvordan de opptod på Flatset/ Søbstadområdet og helleristninger der...- (Mulig var det første skolegangen for bådalingene. Altså begynte bådalingene på skolen lenge før kårvågingene !! red.anm.) Man har da ikke funnet helleristninger på Kårvåg.( dein satt, tenkje é Lars  Jørgen)
fol 7

Husorkesteret het Sjøgang med delvise medlemmer fra Averøya.
fol 8
Heidi Skarvøy med en artig melodi om Kårvåghallen, med Håvard Kongshaug på gitar.
fol 9

Bank i butikk, post i butikk...alt kommer i butikk snart. Artig sketsj der politi, lege, melking, gynekolog, tannlege ja til og med rettsvesen og Vårherre er å få i butikk snart.
fol 10

Frisør Luggen på Kårvåg fikk gjennomgå på riktig dialekt som eier Gunn snakker.
fol 11
Follandsrampen...det var litt å forklare ungdommen som hadde møtt opp i hopetall nede i salen . Jostein Tøvik gjør så godt han kan her.
fol 12
Lyd og lyssettere holdt styr på det tekniske . Ottar Dyrseth (t.v) og Frank Åge Kippernes. Kåre Dyrseth var også med i teamet her.
fol 14
Ja-ja kærræ !!
fol 13
fol 485
Takketale etter sluttscenene. (Videoklipp under)