Fra en engasjert leser kommer denne: I dag 12 feb. kl. 17.00 vil det bli informasjonsmøte om bomring i Kristiansund. Bomring vil ikke et stort antall av byens befolkning ha men blir ikke hørt av politikere!  
Bommer er øremerket kollektivtransport, gående og syklende men ikke bilister! Men det er bilister som må betale for "gildet". Bomring vil dele opp byen og lage det svært urettferdig for de som bor i de forskjellige bydeler og en direkte hån mot Frei-folket som ble med på å bli en del av Kristiansund kommune og nå må betale for å komme til byen de er blitt en del av. 
nem
Køproblemet i Kristiansund er mikroskopisk i forhold til mange andre byer og hadde politikere vært litt oppegående så hadde små rimelige endringer kunnet forbedret trafikken betydelig! Men det ser ut som politikere vil ødelegge vår by! Tenk bare på alle de ildsjelene som gratis prøver å gjøre byen attraktiv og som nå skal belastes med ekstra utgifter. Folket blir presset nå til å bevege seg minst mulig !!! Det er ikke så morsomt å gå og sykle i sørvestkuling og regn!
Byen har mistet mye av sin industri og har snart bare oljerelatert industri. Hadde vi ikke hatt den så hadde byen vært ganske så død? Bommer vil garantert ikke gjøre byen mer attraktiv!
Skal vi finne oss i at byens politikere skal ødelegge byen helt? Har ikke vi lenge nok vært avhengig av å betale for å komme til og fra disse øyene og skal nå betale for å bevege oss på dem også!
Fy Fy Fy Fy, Nei til Bomring i Kristiansund by!  Kl.17.00 og litt før i dag den 12 februar 2014 ! Møt opp!
Hvor blir det av veipengene kommunen får fra staten? Bygg i Hagelin? Dyre undergang ved atlanten? Kulturhusutredning? ets....