Trafikken gikk stort sett som noermalt i dag i stormen, men det var unntak. En tråler ga opp i Ramnfjorden og snudde ved 14 tiden. Sørgående hurtigrute seilte forbi.
bvs 1
"Simay G" har væt i Kristiansund i løpet av siste døgn.
bvs 2

"Ronja Superior" og " Gripexpressen" var på land en tur i går, men i dag torsdag var de kommet i sitt rette element igjen.
bvs 3
Hirtigruta " Lofoten" sørgående i går Den har 50 års jubileum i rutre på kysten i år. Satt i rute 27.februar 1964, Ombygd og modernisert opp gjennom tiden. Erklært verneverdig av Riksantikavaren i 2001. Her ut fra KSU i går med folk på bakdekket  for å se sjø og hav.
bvs 4
Denne tråleren snudde i Ramnfjorden rett nord for karihola ved 14 tiden i dag grunnet sterk motvind og lite framdrift. " Atlantic Star" gikk til østsiden av Nordlandet sammen med en annen tråler "K. Arctander" og så an været. I kveld ved 21 tiden er de kommet utafor Bud i Romsdal. Her fra Kleppen ved Dalabukta.

fosenb

Fra kysten ved Flatanger i Namdal melder Redningsselskapet av " Fosenbulk" er reddet. De ble tatt under slep av KV  " Harstad", men fikk igang maskinen i smult farvann.  (Foto: RS " Harald V"
bvs 5
"Christine" fra middagstiden da det virkelig økte på.
bvs 6
Frakteren " Vestland" kom ut på samme tid ved 12 tiden torsdag. Her blåser det stygt.
bvs 7
Klokken 16:42 gikk "Midnatsol" sørover uten å anløpe Kristiansund. Direkte til Molde gikk den i dag.  "Viking Queen" i forgrunnen.

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her