I dag var vi paa tur I Bang Tao og møtte noen averøyinger paa ferie.  Knut Løvold , Odd Einar Folland, Heidi Anita Folland, Odd Einar Folland , Ole Mellemset , Bodil Mellemset  og Anne Berit Henden som forøvrig var på massasje da bildet ble tatt.
uth 2


 Ole Mellomset  har forøvrig vært på Bang Tao 8 ganger, og alle er samde om at dette er feriparadiset fremfor alle andre.  Denne gangen varer ferien 14 dager og de har hadd strålende de første sju dagene. I dag når vi var det kom det noen etterlengtende regndråper.

Ole Mellemset feiret blant annet 50 års dag  her på Bangtao i 2011. Han sier det var veldig trivelig.

De bor denne gangen på Sunwing Resort Bangtao ,og er veldig fornøyd med stedet. Ole sier han har vært litt omkring deriblandt på Rawai beach og en tur på Pippi  Island.  Ole var forøvrig her under Thunamien i 2004 og han forteller  de var da på vei til Pippi  Island da bølgene traff ..  Han forteller at de måtte gjore vendereis  ,da det var umulig å komme i land der.
uth 1


Odd Einar Folland mener det er veldig bra her ,og understreker at det er en flott strand og at det er stille og rolig .. menneskene er veldig hyggelige her og ikke noe mas og stress.
De har også vært paa besøk i Patong , men der synes de det ble litt for mye bråk og leven.  
Knut Løvold holder for det meste til på Patong  Beach, og har det fint der. Har har vært her hver vinter siden julen 1993.
Alle er enige om at de vil tilbake til feriøya Phuket  igjen senere anledning.( Tekst/ foto fra Stig Utheim.)