Under renovering av heisen på sykehuset for en tid siden, fant arbeidere på forunderlig vis røntgenbilder i sjakta under. Brunsvikanet kjenner til pasienter som har vært på røntgen, men hvor bildene er forsvunnet totalt. Det høres helt vilt ut , men det er tilfelle. Det finnes tilfeller der røntgenbilder ikke er å finne i systemet . Et tilfelle skriver seg fra desember år 2000 der en pasient var innen til røntgen, men hvor absolutt alt er borte fra konsultasjonen. Dette har gjort saksgangen svært vanskelig for den det gjelder. Også rådgivende leger i Medi 3 i Ålesund kunne ikke forstå at røntegbilder og dokumentasjon er borte da vedkommende ble sendt dit for utredning. 
ront 1
Røtgenbilder er borte fra sykehuset i byen for enkelte som har vært til konsultasjon. Dette har gått utover pasienter i ett tilfelle vi kjenner til. 
ront 2
Det eneste som kan ha hendt er at røntgenbildene er mistet i heisen,  og falt gjennom sprekken og havnet på bunnen av sjakta. Det var under renovering av heisen for en tid tilbake at det utrolig nok ble funnet slike i heissjakta.