En stor delegasjon fra filmselskap og en semitailer er kommet til Atlanterhavsveien for å lage reklamefilm. Hva om holdes det tett med. FV 64 over holmene her blir stengt i perioder onsdag 9. april fra klokken 07:30 til torsdag den 10.april klokken 18. 
app 1

En leiebil med delegasjon rekognoserte ved Fiskebruene i dag. To dagers fiming må være litt av et produkt.
app 2
Her semitraileren med det hemmelige i , og det proffe filmproduksjonsselskapet Filmassistentene som har laget TV produksjoner som bl.a Lillyhammer, Farmen og Sinnasnekker´n. I tillegg store mengder reklamefilmer for NRK, Canal Digital og Gjensidige, Norsk Tipping og Toro for å nevne noen. Stabburet makrell som det spises 32 milloner bokser av i året er ikke på listen. Med god grunn.

app 3

Det er merkelig at Stabburet ikke har greid å utvikle emballasjen på dette produktet nevneverdig på 50 år. Dette er dårlig reklame, sier nestleder i Norges Handikapforbunds Ungdom (NHFU), Merete L. Sandem. Den gule og velkjente makrell-boksen fikk strykkarakter i en test av emballasje på matvarer. Av 10 mulige poeng fikk makrell-i-tomat begredelige 2,7 poeng. Også tysker´n fikk sjokk da de kom til landet 9.april 1940 ( under)