I dag var det barnedag på Gamle Kvernes Bygdemuseum. Det ble stort oppmøte hvor barna får være med på litt av hvert. Museet på Kvernes er flinke til å legge til rette for aktiviteter hvor kommunens beboere kan delta. 

 

aso 1

 

Det er både utendørs og innendørske aktiviteter.Her inne i forsamlingssalen på museet hvor barn er travelt opptatt.
aso 2
"Utfær nåvæ"fikk barna blandt annet lære seg litt spikking med kniv som her pølsepinne. T.v. Aleksander Sveøy-Aae og Veronica Sveøy-Aae.
aso 3
Teskjekjerringa fortalte histoirier i huset det museumsbutikken er. Det er Annelise Gulla Schultze som holdt denne stunden for barna.
aso 4
En tur med Svarten til Nils Magne Bjørshol ble det også i dag. Han stiller alltid opp med hesten her som kanskje har fylt 15 år ? 
aso 5
Annelise Gulla Schultze (t.v) som var Teskjekjerring, og museumsbestyrer Anne Helle Skifjeld. Sistnevnte hadde satt denne dagen på planen i påska. Det ble suksess der rundt 65 barn kom til museet. I tillegg var foreldre og andre slektninger. 
aso 6
Litt allsang ble dradd i gang også. Helene Seljehaug til venstre og Marit Skarset stod for det.
aso 8
Storparten av de som styrte med pannekaker og kaffe o.l. til den store forsamlingen. De hadde det virkelig travelt. F.v. Wenche Horne, Grethe Anita Ohrstrand Aae, Anita Bjørshol og Solfrid Irene Sundli Naas.