Offers Wizard er et drittfima som sender annonser fra Telenor, Elkjøp, Danskebåten, Sjekkesider i Ukraina, Thailand og  Norske automater og mye annet langt inn i datasystemer.  Blandt annet hit til oss . Spam heter det visst. Frekkhetens nådegaver er stor. Det kan sammenlignes med at Anton Slatlem kommer ned på Auto 8-8 med sine Peugeotkampanjer og jager  sjefen Sildnes samt Roven og Kjøl ut av lokalene.  Nå har dette Offers Wizard en link der man kan avinstallere mottaket av disse annonsen, men selvsagt virker ikke den. 
bra O

Offers Wizard spam strømmer på. Systemet vårt virker, men går tregt. Greit å ha et kobbel av maskiner . Man kan lure på om dette er lovlig ? Om noen vet hvordan kvitte seg med dette, så kan de jo stikke innom basen på Atlanterhavsveien. Så bruker vi andre rene maskiner i mellomtiden.
offer 2
Telenor reklame som blar seg inn rett i administratoren på Brunsvikanet. Så Telenor;  dere går over lik nå ?
offer 3
Big Farm sender Offers Wizard inn rett på bildet i en artikkel om Jon Michelet som skal holde foredrag.  Bra datakunnskap de sekkene borte i et eller annet svartland. 
offer 4
Her er verktøyet som pent forteller at det kan avstilles . Det er det eneste som ikke virker . Ja ja, noen som har råd ?