Her tre fiskere som kom nordfra etter makrellfiske med hovedbåten " Tunfisk" og en sjark de hadde med på slep. De har hatt en lang tur, så de tok pause i den fine nordmørsbyen på vei heim nede på Vestlandet. De har kvoter i fiskeriene på litt av hvert for båten her.
ksu
Disse karene fra ringnotbåten " Tunfisk" var fra Kvinnherad kommune, og lå til kai for en hvil i går. Fra venstre Magne Sjo, Rolf Einar Sjo og  Kjell Haugetun.(Foto: Håkon Bloch)
ksu 1
"Tunfisk" og sjarken " Karin" som de hadde brukt til lysbåt nordafor. (Foto: Håkon Bloch)
'bug 1

T/B Bugsier 2, 32,7 x 12  og dyptgående 6,7 m., har Hamburg som hjemmehavn og fører tysk flagg.Rederi er ”The Bugsier Reederei” (Towing Company)
Bygd I 2006 på skipsveftet K.Damen i Hardi.(Foto: Håkon Bloch)
bug 2

M/S Nordkabel, 44 x 8 m., kabellegger, bygd på Høylansbygd i 1969 og fornyet i 2004. Rederiet er ”Seaworks”(Foto: Håkon Bloch)
bug 3
Her den nye kystekpressen til Trondheim, " Terningen" og hurtigruta " Nordnorge". (Foto: Håkon Bloch)bug 4

T/B Waterbjørn 28 x 8 og dyptgående 5,1 m., bygd i 1973. Hjemmehavn er Kristiansund og fører norsk flagg. Tilhører rederiet Kristiansund Taubåtservice A/S med base på Goma. De har også T/B Waterman og flere lektere. (Foto: Håkon Bloch)
hoel
Losvesenet melder om flotte forhold på vakta i dag. Her " Wilson Bilbao" som skal ha los ombord på veien mot Averøy. (Foto: Arild Fjerstad)